Produktet er nu tilføjet til kurven

Antal:

Total:

Der er 0 produkter i kurven. Der er 1 produkt i kurven

Total produkter:

Total fragt:  Vil blive beregnet

Total:

LUNDD er et dansk design- og smykkebrand med respekt for tradition, fashion og håndværk.

LUNDD DENMARK er et ungt dansk design og produktudviklings brand, stiftet og drevet af Henrik Peter Lund, som har mange år i bagagen med både konsument- og industrielt design. Porteføjen dækker alt fra de små smukke smykker til nogle af verdens største containerskibe med adskillige patenter under bæltet.

Vores produkter designes i Danmark og produceres hvor de dygtigste håndværkere findes. Det er oftest enten i Danmark eller Østen, hvor vi har dedikerede medarbejdere, som arbejder efter præcis vore høje kvalitetsstandards.

Mermaid Charms er en nyfortolkning af den årtusinder gamle nordiske mytologi og de symboler og artefakter som er knyttet dertil. Det er fortolkninger af vor nordiske arv – med respekt for historien og folket bag.

Caviar-skeerne er designet med inspiration fra blåmuslingens form og egnethed som spiseredskab. Materialerne er horn og titanium, som viser hvilken bredde vi spænder over teknisk.

LUNDD brilleserien er moderne fortolkninger af klassikere - ofte inspireret fra natur- og dyreverdenen. Udført fuldstændigt som håndarbejde.

Henrik Peter Lund arbejder også med industrielt design og har adskillige patenter og beskyttede varemærker.

Har du spørgsmål om vores produkter eller service er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 60721956. Du kan også skrive en mail via info@lundd.dk

Med venlig hilsen
Henrik Peter Lund