Produktet er nu tilføjet til kurven

Antal:

Total:

Der er 0 produkter i kurven. Der er 1 produkt i kurven

Total produkter:

Total fragt:  Vil blive beregnet

Total:

Bliv forhandler

Hos LUNDD er vi altid interesseret i at høre fra forhandlere, både offline og online, som kunne have interesse i at sælge vores smykker. Du kan på nedenstående sektioner læse omkring dine muligheder for at blive forhandler af LUNDD.

Smykker
Alle vores smykker er designet af Henrik Lund og produceret i fineste kvalitet. Smykkerne er typisk af sterling sølv og/eller helt eller delvis forgylde med 14K guld.

Køb engros
Som godkendt forhandler, har du mulighed for at handle til engrospriser på vores webshop. Du vælger selv hvilke smykker du ønsker at købe, og vi har ingen minimumsbestilling. Du behøver ikke have en fysisk butik for, at forhandle LUNDD, men vi går op i at vores brand bliver sikret af fine webshops og butikker, der ikke skader vores brand.

For at få oprettet et forhandlerlogin er det dog et krav, at første ordre har en værdi af minimum 1.000,- + moms.

For at handle engros hos LUNDD er det et krav at du har et CVR nummer. 

Billed- og tekstmateriale
Som forhandler har du adgang til alle vores højopløselige billeder, som du kan bruge på din webshop/butik. Tekstmaterialet på vores webshop er dog forbeholdt vores egen webshop, og det er derfor vigtigt at du skriver din egen. Du må som udgangspunkt gerne blive inspireret af vores tekst, men vores tekst må ikke kopieres.

Displays
Vi har et større antal displays og standere i forskellige udformninger, som matcher produkterne.
 

Bliv forhandler i dag
Kontakt os allerede i dag, for at høre om dine muligheder for at blive forhandler. Ring til os på tlf. +45 60721956, eller send en mail til info@lundd.dk med en beskrivelse af din butik/webshop, samt kontaktoplysninger og dit cvr. nr.